סגור

משרדי עלה

משרדי עלה בירושלים בהתרחבות.

לצורך כך היה עליהם לשכור חלל עבודה נוסף במרומי בנין המשרדים בו הם שוכנים, כאשר אחת מהמחלקות מתעתדת לעבור לאזור החדש שזה עתה נבנה. התקציב אינו גדול, מה שניתן להשאיר- יישאר, השתדלנו להשתמש בקיים תוך דגש על אזור נוח ויעיל הנותן מענה פונקציונלי לכלל העובדים והבאים.

במשרד הנוכחי מעט קשה לשמור על הסדר, הן מפאת חוסר מקום אחסון, עומס במקומות ישיבה והן בגלל בעיות ארגון. היה חשוב לנו ליצור חלל נעים, מקבל ומאורגן המקבל את פני הבאים.

ע"כ יצרתי מבואה ריבועית, מוארת ומכילה, הנותנת תחושת שייכות למקום, מול הכניסה מיקמתי קיר תצוגה אשר למטרה בדו- תכליתית: האחת- הסתרת חלל פתוח- Open space בו עמדות העבודה ל-4 עובדות. השנייה- מדפי תצוגה מעוצבים (במסגרת התקציבית שעמדה לרשותנו) אותם יאכלסו עבודות מעשה ידיהם של חניכי 'עלה' היקרים, היצירות עומדות למכירה, וחשוב הוא שיתפסו את עין הנכנס וירשימו את הקונה הפוטנציאלי.

הנה התכנית:

לכידה

לכידה2

 

וההדמיה:
קרדיט להדמיה- מרים

בכניסה משתלבים כיסאות המתנה בצמוד למטבחון קטנטן המכיל מתקן לשתייה חמה / קרה, מיני מקרר ואזור הצילום/ פקס והנלווה.

החלל הפתוח מאפשר עבודה לארבעה אנשי צוות כאשר הדגש הוא על מתן פרטיות לכל אחד מהעובדים תוך שמירה על אווירה נינוחה המאפשרת התייעצות ושיחה קלה בין העובדים.

חדרי העובדים האחרים סגורים בקירות גבוהים ודלת למתן פרטיות מקסימלית לכל עובד בהתאמה לתפקידו, רק חדרים שאינם צמודים לחלון קיבלו הנחה בגובה הקירות ע"מ לאפשר לאור טבעי ולתחלופת אוויר שלא ע"י מכשירים מכניים.

גם מחסן נחמד הצטרף לחבורה בתקווה שיוריד מהעומס העכשווי השורר במקום.

 

 

צפיה